Companies starting with A

AA - Anonyme Alkoholikere

AA er en selvhjælpsgruppe, der efter misbrug af alkohol deler erfaring, styrke og håb. Anonymt, gratis. Lørdage kl. 9 -10 på Selmersvej 13.

ADHD foreningen

Hvad tilbyder vi?

Vi ved, at netværk, rådgivning og redskaber gør en verden til forskel for dem, der har ADHD og deres pårørende. Og at professionelle har stort udbytte af vores konferencer, undervisning og guidelines. Politisk arbejder vi med to mål: Fremme ressourcerne til ADHD og sikre, at lovgivningen tager højde for ADHD-berørte. Desuden deltager vi i udvikling og forskning. Og formidler ADHD nuanceret og positivt.

Adoption & Samfund

Adoption & Samfund er en interesseorganisation for adoptanter og adopterede. Alle med interesse i adoption kan blive medlem af foreningen.

Advokatvagten

Advokatvagten yder mundtlig rådgivning.

Aktivitetscentret Sophielund

Berig dit liv – bliv aktiv. Sophielund er et åbent brugerstyret aktivitetscenter, der drives i tæt samarbejde mellem frivillige og ansat personale.

Al-Anon

Al-Anon har selvhjælpsgrupper for familie og venner til en alkoholiker. Anonymt og gratis. Find grupper på Al-Anons hjemmeside under "find et møde".

Alzheimerforeningen

Alzheimerforeningen er en medlemsorganisation, der har til formål at sikre bedre vilkår for mennesker med demens og deres pårørende. Vi rådgiver, informerer og støtter forskning i demenssygdomme.

AOF Nordsjælland

Arbejdernes Oplysningsforbunds (AOF) formål er at udbrede oplysning i samfundet gennem kurser. Telefontid mandag til torsdag fra kl. 10-15

Asian Danish Culture Center(ADCC)

ADCC er en forening , der laver angementer og udveksling af viden mellem dansk og asiatisk kultur

Astma-Allergi Danmark

Astma-Allergi Danmark arbejder for, at alle berørt af astma, allergi og eksem får en bedre hverdag.

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Rungstedvej 1C, 1. th., 2970 Hørsholm
Tlf.: 29 26 20 40. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på facebook: www.facebook.dk/frivillighorsholm