Companies starting with H

Handicapgruppen i Hørsholm

Hørsholm Handicapgruppe er en kreds af borgere i Hørsholm Kommune med interesse for handicappede medborgere

Hemingway Club, Mandage

Hemingway Club er et GRATIS netværk for mænd (60+ år), der søger interessefællesskab gennem mandeaktiviteter.

Hemingway Club, Tirsdag

Velkommen til et inspirerende netværk for mænd på 60+

Hjernerystelsesforeningen

Hjernerystelsesforeningen er en landsdækkende patientforening, der arbejder på at gøre en positiv forskel for de mange danskere, der oplever akutte eller længerevarende følger af hjernerystelse - også kaldet Post Commotionelt Syndrom (PCS).

Hjernesagen

HjerneSagen (The Danish Stroke Association) er en privat landsdækkende forening for mennesker ramt af blodprop eller blødning i hjernen, deres pårørende og andre interesserede

Hjerneskadeforeningen

Hjerneskadeforeningen er en landsdækkende, uafhængig, brugerstyret interesseorganisation, der arbejder for hjerneskaderamte familier.

Hjerteforeningen Hørsholm

Hjerteforeningen Hørsholms formål er at udbrede kendskabet til Hjerteforeningen, samt behandling og forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme. Dette vil bl.a. ske ved at Hjerteforeningen Hørsholm jævnligt arrangerer hjertecaféer.

Home-Start-Familiekontakt

Home-Start Familiekontakt støtter småbørnsfamilier under pres ved at frivillige besøger dem to timer og ugen og hjælper forældrene praktisk og personligt.

HUI - Hørsholm Usserød Fodbold

 Hørsholm-Usserød Idrætsklub (HUI) Fodbold blev grundlagt i 1962 og er i dag en af Danmarks største amatør fodboldklubber. Vi er ca. 1400 medlemmer og 150 trænere og ledere, som er fordelt på  alle segmenter fra U4 til grand-veteraner og fodbold fitness. Vi har både en drenge- og pigeafdeling. 

HUK Håndbold

HUK Håndbold er et holdfællesskab mellem to klubber, HUI Håndboldafd og KIK Håndboldafdeling med ca.225 medlemmer fra mini til old girls/boys.

Den daglige ledelse af HUK Håndbold varetages af moderklubbernes to bestyrelser, som bliver valgt på den årlige generalforsamling.

Formand og kasserer for HUK Håndbold udpeges af bestyrelserne, da embederne ikke er på valg ved generalforsamlingen

Hjemmekampene er fordelt i Egedalshallen og Hørsholmhallen.

Høreforeningen

Høreforeningen arbejder for at forbedre livsvilkårene for mennesker med nedsat hørelse, tinnitus og menière samt for døvblevne og CI-opererede.

Hørsholm Biavlerforening

Hørsholm Biavlerforening er en lokal biavlerforening.

Hørsholm Atletik & Motion Hjorten

Idrætsforening med aktiviteter indenfor atletik, gang og motionsløb

Hørsholm Badmintonklub

Formål Klubbens formål er at udbrede interessen for og kendskabet til badminton, samt at afholde og deltage i turneringer. Ligesom det sociale fundament styrkes ved sammenkomster i form af festlige og sportslige aktiviteter for alle, også på tværs af aldersgrupperne.

Hørsholm Bridgeklub

Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige spilleaftener for gennem træning og turneringsspil at dygtiggøre medlemmerne og fremme kendskabet til og interessen for bridge.

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Rungstedvej 1C, 1. th., 2970 Hørsholm
Tlf.: 29 26 20 40. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på facebook: www.facebook.dk/frivillighorsholm