Companies starting with L

Landsforeningen Autisme

Landsforeningen Autisme ønsker at udbrede kendskab til og forståelse for de vanskeligheder, ASF medfører. Vi repræsenterer mennesker med ASF, børn, unge og voksnes interesser overfor samfundet både lokalt og landsdækkende

Landsforeningen Autisme Kreds Nordsjælland

Kredsforening Nordsjælland arbejder for  bedre vilkår for mennesker med autisme eller asperger syndrom, at udbrede kendskabet til autisme og formidle oplysning til medlemmerne.

Landsforeningen Cystisk Fibrose

Cystisk Fibrose-foreningens formål og virke er at arbejde for patienter med den alvorlige, arvelige og medfødte sygdom Cystisk Fibrose (CF) i Danmark

Landsforeningen LEV

LEV er en privat landsdækkende forening for udviklingshæmmede, pårørende og andre interesserede - dannet i 1952

Landsforeningen Mistet Barn

Forældreforeningen er en landsdækkende forening og formålet med foreningen er bl.a. at formidle kontakt mellem forældre, der har mistet et barn uanset dødsårsag eller alder, samt at oprette selvhjælpsgrupper rundt om i landet, at støtte og vejlede forældre og pårørende.

Landsforeningen SIND

På landsplan er hovedparten af medlemmerne og de aktive i Landsforeningen SIND typisk pårørende, professionelle, psykisk sårbare eller andre, der interesserer sig for psykisk sundhed. 

LOF

LOF arrangerer kurser, ture og foredrag der giver viden og grundlag for samtale og fællesskab.

Lungeforeningen

Lungeforeningen er en patientforening og en sygdomsbekæmpende forening.

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Rungstedvej 1C, 1. th., 2970 Hørsholm
Tlf.: 29 26 20 40. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på facebook: www.facebook.dk/frivillighorsholm