Companies starting with M

Mad med Hjertet - fra madspild til måltid

Mad med Hjertet er en non-profit organisation, der tilbereder gratis måltider til familier og enkeltpersoner i midlertidig livskrise.

Mentorbarn

Foreningen arbejder for danske børnehjemsbørn. Sammen med frivillige mentorfamilier får børnene, i forpligtende fællesskaber, mulighed for at være en del af en almindelig families dagligdag. Derigennem får børnene de nødvendige kompetencer, så de kommer godt videre fra et børnehjem - og godt ud i livet.

MuPo Koret - Musikalsk Potpourri

Foreningens navn er Musikalsk Potpourri. Foreningen er stiftet på årsmødet d. 7. februar 2020. Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune.  Foreningens navn udspringer af korets fortid, hvor Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm, med støtte fra Hørsholm Kommune, etablerede koret med et forebyggende sigte. 

Foreningen er almennyttig og almen velgørende. Foreningens formål er at styrke livskvaliteten og livsglæden for seniorer i Hørsholm. Dette gøres gennem tilbud om sang og dans og andre aktiviteter og ved at sætte fokus på nye udfordringer og gode fællesskaber på kryds og tværs. Der gives plads i koret til personer med særlige udfordringer som f.eks. KOL, Parkinson og Demens. Ligesom koret har det som et af sine formål at underholde særligt skrøbelige grupper af seniorer som f.eks. beboere på kommunens plejecentre.

 

Museumsforeningen For Hørsholm & Omegn

Det er Museumsforeningens vision at skabe forståelse for fortidens betydning for nutidens borgere og gøre det muligt for fremtidens borgere at finde deres historiske rødder.

Muskelsvindfonden

Muskelsvindfonden er en medlemsforening for mennesker med muskelsvind, pårørende og andre med interesse for foreningens arbejde Hovedorganisation: Muskelsvindfonden Kongsvang Allé 23 8000 Århus C

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Rungstedvej 1C, 1. th., 2970 Hørsholm
Tlf.: 29 26 20 40. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på facebook: www.facebook.dk/frivillighorsholm