Companies starting with S

Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vi er en politisk paraplyorganisation for og af unge med handicap. Vi arbejder for et samfund, hvor funktionsnedsættelser ikke bliver handicap.

Scleroseforeningen

Vores hovedformål er at støtte de omkring 12.500 danskere med sclerose og lette vilkårene for de, der har sygdommen inde på livet. Arbejdet bygger på værdierne åbenhed, samspil, kvalitet, handling og håb.

Sct. Georgs Gilderne

Et godt netværk i lokalområdet af engagerede og fornøjelige mennesker.

Selmersbo – et aktivt hus

Huset er et samlingssted for frivillige foreninger med et socialt og humanistisk formål samt for kommunens borgere, som ønsker at bruge husets aktiviteter: Bridge, IT-undervisning, fælles frokost om tirsdagen. Nogle kommer for at sludre, læse avis, spille billard etc.

Selvhjælp

Selvhjælp er troen på, at alle mennesker indeholder ressourcer, og at vi ved at hjælpe hinanden kan komme igennem vanskelige livssituationer.

Senior Indkøbs Gruppen

Senior Indkøbs Gruppen er en gruppe frivillige, fortrinsvis pensionister, der en gang om ugen indkøber almindelige dagligvarer i nærmeste butikscenter, evt. går på apoteket. Modtageren skal være visiteret af Hørsholm Kommune.

Seniorsport Nordsjælland

Hos Seniorsport Nordsjælland kan alle over 50 blive medlemmer - uanset hvilken kommune de bor i.
Vi lægger lige så meget vægt på den sociale del som på den sportslige, så du vil helt sikkert føle dig godt tilpas i vores fællesskab.
Vi bruger uddannede instruktører på alle vores hold. Det sikrer dig den absolut bedste kvalitet i træning og undervisning.

Shin Go Ryu Karate Hørsholm

Shin-Go-Ryu karate er en af Nordsjællands ældste karateklubber med over 100 medlemmer i alle aldre. Hos os kan du træne en moderne form for karate, hvor traditionel japansk karatetræning går hånd i hånd med moderne og seriøs kampsportstræning, hvor alle kan være med, dog ikke uden at gi

SIND Fredensborg og Hørsholm

SIND Fredensborg og Hørsholm lokalafdeling arbejder for at skabe forståelse og tolerance for sindslidende og deres pårørende. SIND arbejder for trivsel, forebyggelse og helbredelse.

Skolens Venner

En forening til fremme af samarbejdet mellem de danske skoler og frivillige skolevenner

Solsikken

Vi er en flok førtidspensionister mellem 18 og 64 år, der mødes 2 gange om ugen.

Der bliver lavet mange forskellige ting, alt efter hvad medlemmerne kan og har lyst til. Det kan være decoupage, kort, maler, spiller spil eller billard.

Vi har det hyggeligt, snakker og drikker kaffe/the. Indimellem tager vi på udflugt og laver andre arrangementer

Stammeforeningen i Danmark (FSD)

Stammeforeningens medlemmer består af personer der stammer, forældre til barn, der stammer, fagfolk samt personer, der vil være med til at skabe gode rammer for personer der stammer.

Stjernerne

Pårørendegruppen "Stjernerne" er en frivilligforening, som er dannet på baggrund af erfaringsgruppen for børn og unge med funktionsnedsættelser i Hørsholm. Intentionen er at skabe et fællesskab for pårørende til barn og unge med fysisk og psykisk funktionsnedsættelser. Formålet er, at ingen forældre og pårørende skal føles sig alene.

Stomiforeningen COPA

Stomiforeningen COPA er den danske stomiforening. Vi varetager interesser for stomi- og reservoiropererede samt personer med sygdomme, der kan føre til anlæggelse af stomi/reservoir.

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Rungstedvej 1C, 1. th., 2970 Hørsholm
Tlf.: 29 26 20 40. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på facebook: www.facebook.dk/frivillighorsholm