Lokale booking

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm udlåner 3 lokaler i hverdagene mellem kl. 8 og kl. 22:00. For at kunne låne dem, skal man oprettes i bookingsystemet.

Sådan oprettes man i bookingsystemet
Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og bed om oprettelse i bookingsystemet. Følgende skal oplyses:

  • Foreningens navn
  • Navn på kontaktperson

Derefter modtager kontaktpersonen en kode til bookingsystemet, og som ny bruger af lokalerne inviteres man til et møde, hvor vi tager en snak om retningslinjer og brug af lokalerne.

Lokaleoversigt

Mødelokale 1
Mødebord med plads til 6-8 personer. Brug af flip-over og/eller projektor kan aftales. Der er mulighed for at låne en bærbar computer, tilsluttet printer og internet.
Mødelokalet er beliggende i forlængelse af Sekretariatets lokaler. 

Mødelokale 2
Mødebord med flip-over. Plads til 10-12 personer. Brug af projektor kan aftales. Der er mulighed for at låne en bærbar computer, tilsluttet printer og internet.
Mødelokalet er beliggende overfor mødelokale 3 på gangen. 

Mødelokale 3
Samtaleplads til 2-3 personer. Der er mulighed for at låne en bærbar computer, tilsluttet printer og internet.
Mødelokalet er beliggende overfor mødelokale 2 på gangen.

Lokalerne lånes ikke ud mandag, tirsdag og onsdag før påskeferien, i juli måned, i uge 42 (efterårsferien) og mellem jul og nytår.

Lokale 1

Lokale 2

Lokale 3

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Rungstedvej 1C, 1. th., 2970 Hørsholm
Tlf.: 29 26 20 40. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på facebook: www.facebook.dk/frivillighorsholm