Nyheder

JULEAFTEN I HØRSHOLM SOGNEGÅRD

Hvis du er interesseret i at holde jul sammen med andre inviterer Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm og Menighedsrådet i Hørsholm Kirke til juleaften med mad og hygge for lokale borgere. Vi har plads til 50 gæster og 10 frivillige.

Vi mødes juleaften kl. 18, så det er også muligt at deltage  i den sene julegudstjeneste i Hørsholm Kirke.  

Tilmelding efter ”først til mølle” princippet, og senest 3.12. 2021 ved  henvendelse til Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm på  mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 29 26 20  40. Tilmelding bliver endeligt registreret ved  betaling og er herefter bindende. 

Indbetaling, 150kr. voksne, børn 3-12 år 75kr., børn under 3 gratis. Marker indbetalingen med JULEAFTEN + navn til:

reg.nr. 9570 konto12792719

STØTTESAMTALER MED PÅRØRENDE TIL MISBRUGERE

Er du tæt på en der har et misbrug af f.eks. alkohol eller stoffer, kan vi tilbyde dig samtaler med en erfaren frivillig misbrugskonsulent. Misbrugskonsulenten har arbejdet med både pårørende og misbrugere i mange år, og vil f.eks. kunne hjælpe dig med at sætte grænser, så du dels  bliver bedre til at passe på dig selv, men også får mulighed for at få en sundere relation til din pårørende.

Samtalerne er gratis, der er ingen registrering, og den frivillige misbugskonsulent har tavshedspligt.

Kontakt selvhjælpskoordinator Anette hvis du er interesseret. Mail:  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

STØTTESAMTALER TIL STRESSRAMTE

Frivilligcentret tilbyder individuelle støttesamtaler til stressramte. Du kan f.eks. få sparring på din stresstilstand, og på hvordan du kan få ro i din krop og i dit sind. 

Har du har brug for at tale med en som selv har haft stress, står der en erfaren frivillig klar til at lytte og hjælpe dig der hvor du er.

Der er tavshedspligt, ingen registrering og samtalerne, der foregår primært torsdage mellem 14 og 17  i lokaler i Frivilligcenteret, er gratis. 

Er du interesseret så kontakt selvhjælpskoordinator Anette på
mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

  

 

 

 

Tidligere udsendte nyhedsbreve

Tilmeld dig her for at få nyt fra os

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Rungstedvej 1C, 1. th., 2970 Hørsholm
Tlf.: 29 26 20 40. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på facebook: www.facebook.dk/frivillighorsholm