Nyheder

 

 

REPAIRCAFE DANMARK - også i Hørsholm

I Danmark har vi nu 47 Repaircafeer, der arbejder for bæredygtighed og genbrug, og gør op med ”køb og smid væk”-kulturen. Ved hjælp af frivillig arbejdskraft  ”fixere”, repareres vores defekte ting, så de kan holde længere. I Hørsholm vil vi også være med, og vi søger nu frivillige der vil være med til at planlægge og få projektet op at så. Der er et grundlæggende regelsæt for projektet, men kontakt os, hvis du vil høre mere, eller kik forbi os.

 

VI SAMLER AFFALD

I samarbejde med Hørsholm Kommune holder vi naturen fri for det affald der er smidt rundt omkring. Indsamlingen sker på frivillig basis, og der indsamles småt affald som f.eks. plast, papir , pap og metal. Så hvis du (både børn og voksne kan deltage) vil hjælpe til på din gåtur, kan du hente udstyr, der består af en plastsække, handsker, affaldsstang og refleksvest, ved at ringe til Carsten på 41 43 33 19 eller til Hankon 50 36 51 84.

Affaldet afleveres hos CITY CONTAINER, Ved klædebo 9 mellem kl. 8-16. Der vil være opstillet container til brændbart og en særskilt til metal.

  

 

 

Tidligere udsendte nyhedsbreve

Tilmeld dig her for at få nyt fra os

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Rungstedvej 1C, 1. th., 2970 Hørsholm
Tlf.: 29 26 20 40. Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på facebook: www.facebook.dk/frivillighorsholm