Nyheder


Brug sociale medier - strategisk og effektivt
Kurset finder sted 24. september kl. 10-16 i Frivilligcenter Hillerød, Fredensvej 12B, 3400 Hillerød.
Læs hele kursusbeskrivelsen her
Tilmelding og betaling (150,- kr.) her 

Samtalesalon
Læs hele folderen om samtalesalon her

Der er planlagt 3 samtalesaloner til en start i år, men man kan tilmelde sig de antal saloner, man ønsker. De finder sted i vores lokaler på Rungstedvej 1, 1.sal.
Mandag den 3. oktober kl. 16 – 18
Mandag den 7. november kl. 16 - 18
Mandag den 5. december kl. 16 - 18

Samtalesalonen er et mødested for nysgerrige voksne mennesker med lyst og mod på at føre en dybere samtale om et bestemt emne med personer de ikke kender i forvejen. Rammerne for samtalen er lagt, man er selv med til at udfylde dem.
Formålet med samtalesalonerne er at få mulighed for at mødes med andre, som har lyst til at deltage i en dybere samtale om aktuelle emner der vedrører vores liv uden konstante afbrud. Samtalen i sig selv er det primære.
Samtalesalonerne ledes af en frivillig facilitator, som samtidig også selv deltager. 

Tilmelding eller yderligere information på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 29262040

 Valg til seniorrådet
Den 16. november afholdes der valg til Hørsholm Seniorråd.
Hørsholm Seniorråd rådgiver Kommunalbestyrelsen i ældrepolitiske spørgsmål og formidler synspunkter mellem borgerne og Kommunalbestyrelsen om alle emner, der vedrører de ældre.

På Hørsholm Kommunes hjemmeside finder du informationer om, hvordan du stiller op som kandidat, kommende arrangementer og hvordan du stemmer senest den 16. november.
Læs videre her: https://www.horsholm.dk/politik/valg-til-hoersholm-seniorraad

 

 

 

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Rungstedvej 1C, 1. th., 2970 Hørsholm
Tlf.: 29 26 20 40. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på facebook: www.facebook.dk/frivillighorsholm