Companies starting with A

AA - Anonyme Alkoholikere

AA er en selvhjælpsgruppe, der efter misbrug af alkohol deler erfaring, styrke og håb. Anonymt, gratis. Lørdage kl. 9 -10 på Selmersvej 13.

ADHD foreningen

ADHD-foreningens 14 lokalafdelinger giver børn, unge og voksne med ADHD - og deres pårørende - mulighed for at være sammen med andre i de samme livsomstændigheder via forskellige aktiviter og arrangementer.

Adoption & Samfund

Adoption & Samfund er en interesseorganisation for adoptanter og adopterede. Alle med interesse i adoption kan blive medlem af foreningen.

Advokatvagten

Advokatvagten yder mundtlig rådgivning.

Aktivitetscentret Sophielund

Berig dit liv – bliv aktiv. Sophielund er et åbent brugerstyret aktivitetscenter, der drives i tæt samarbejde mellem frivillige og ansat personale.

Al-Anon

AL-Anon er en selvhjælpsgruppe for familie og venner til en alkoholiker. Anonymt og gratis. telefonen er åben mandag-fredag 10.00-13.00 og 18.00-21.00

Alzheimerforeningen

Alzheimerforeningen er en medlemsorganisation, der har til formål at sikre bedre vilkår for mennesker med demens og deres pårørende. Vi rådgiver, informerer og støtter forskning i demenssygdomme.

AOF Nordsjælland

Arbejdernes Oplysningsforbunds (AOF) formål er at udbrede oplysning i samfundet gennem kurser. Telefontid mandag til torsdag fra kl. 10-15

Asian Danish Culture Center(ADCC)

ADCC er en forening , der laver angementer og udveksling af viden mellem dansk og asiatisk kultur

Astma-Allergi Danmark

Astma-Allergi Danmark arbejder for, at alle berørt af astma, allergi og eksem får en bedre hverdag.

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Rungstedvej 1C, 1. th., 2970 Hørsholm
Tlf.: 29 26 20 40. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på facebook: www.facebook.dk/frivillighorsholm