Naboskab- Følgeskab-Fællesskab

  Naboskab-Følgeskab-Fællesskab er kærnen i et tilbud til de ældste Hørsholmborgere og har til formål at mindske isolation og ensomhed.
  3 samværsgrupper er foreløbig etableret: Blå time ved Sophielund, Blå time ved Kokkedal kirke og Herrehjørnet på Selmersbo.

  Blå Time ved Sophielund mødes torsdag i lige uger fra kl. 14.30 til 16.00.
  Blå Time ved Kokkedal Kirke mødes onsdag i lige ulige uger fra kl. 14.00 til 15.30.
  Herrehjørnet mødes på Selmersbo fredag i ulige uger fra kl. 12.30 til 14.00.

  Gæsterne kommer fra nærområderne. De frivillige værter har til opgave at inspirere til samtale og nærvær samt at tilskynde til mere fællesskab. Gæsterne føler sig set og hørt og oplever at have indflydelse på indholdet i samværet.

  Af gruppernes samvær er udsprunget nye aktiviteter som f. eks. en årlig udflugt specielt tilpasset gruppens særlige behov, småture i nærområdet på samme vilkår og festlige sammenkomster for alle gæster og værter.

  Aktiviteterne dækkes økonomisk dels ved egenbetaling og dels af fondsmidler og Hørsholm kommunes § 18 midler.

  Følgeskab til og fra hjemmet er en væsentlig del af tilbuddet, da nogle gæster kun med støtte magter at deltage. Har du lyst til at deltage som gæst eller vært så ring og hør nærmere hos projektets ledere.

  Annette Wedel-Heinen tlf. 21 78 77 34

  Ingrid Hjarnaa tlf. 45 86 63 72 eller mobil 29 70 45 15.

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Rungstedvej 1C, 1. th., 2970 Hørsholm
Tlf.: 29 26 20 40. Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på facebook: www.facebook.dk/frivillighorsholm