Skolens Venner

Address

 • Bolbro Villavej 22, 2960 Rungsted Kyst

Contact

 • Inger Olesen
 • 40 71 85 00
 • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  Foreningens formål er at gøre befolkningen til aktive deltagere i skolen.

  Skolens Venner skal skabe folkelig interesse for og engagement i skolen ved at inspirere, organisere, støtte og hjælpe med at få frivillige til at melde sig som ven med en klasse eller skole. Skolens venner hjælper skolerne med støtte i læring og sociale aktiviteter gennem frivilligt arbejde i samarbejde med skolens ledelse, skolebestyrelse, lærere, børn, forældre og pædagoger. Skolens Venner er ambassadører for skolen. Skolens Venner samarbejder med alle skoleformer samt virksomheder og organisationer, som har sammenfaldende interesser med Skolens Venner.

  Bliv ven med en skoleklasse:

  Læreren er ”leder” for klassen. Skolens Ven skal være en støtte der bistår elever og lærere. Skolens ven kan aldrig være alene med klassen. Pensionister, studerende og andre borgere med tid, lyst og energi kan melde sig som ven med en skoleklasse. Lærere eller lærerteams kan rekvirere en eller flere venner til deres klasser. Omfanget kan strække sig fra, at de frivillige forpligter sig til deltagelse én gang om året, til at de deltager oftere fx et bestemt antal timer om ugen. Der indgås en venskabsaftale med skolen/klasserne med følgende punkter

  Mød også Skolens Venner, Hørsholms venner på Facebook

  https://www.facebook.com/Skolens-Venner-H%C3%B8rsholm-982357348468780/?fref=ts

   

Kategori

Børn & Unge

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Rungstedvej 1C, 1. th., 2970 Hørsholm
Tlf.: 29 26 20 40. Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på facebook: www.facebook.dk/frivillighorsholm