Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 0-9

Sundhed og sygdom

I denne kategori finder du tilbud indenfor sundhed og sygdom opdelt alfabetisk. Under hver kategori er der underkategorier, der beskriver tilbuddenes indhold. Kategorien dækker over en stor variation af sygdomme fra allergi og intolerance, diabetes og epilepsi til kræft, muskelsvind og udviklingsforstyrrelser.

Her er tilbud om aflastning og støtte til pårørende, rådgivning, netværk og fællesskaber, forskellige interesseorganisationer, besøgstjenester og sociale aktiviteter

ADHD foreningen
ADHD-foreningens 14 lokalafdelinger giver børn, unge og voksne med ADHD - og deres pårørende - mulighed for at være sammen med andre i de samme livsomstændigheder via forskellige aktiviter og arrangementer.
Astma-Allergi Danmark
Astma-Allergi Danmark arbejder for, at alle berørt af astma, allergi og eksem får en bedre hverdag.
Bedre Psykiatri
Pårørendegrupper, selvhjælpsgrupper, telefonrådgivning, generel rådgivning for pårørende. Vi hjælper dig, så du kan hjælpe dine. Bliv medlem og drag nytte af vore tilbud helt gratis, naturligvis.
Giv Blod - Bloddonorerne ved Øresund
Vi er en del af den frivillige, humanitære nonprofitorganisation ”Bloddonorerne” som hver dag er med til at sikre, at der er blod nok på hospitalerne i Region Hovedstaden.
Danmarks Bløderforening
Danmarks Bløderforening skaber et netværk, hvor danske blødere og deres familie havde mulighed for at komme i kontakt med hinanden og med læger med særlig erfaring inden for bløder-sygdomme.
Lungeforeningen
Lungeforeningen er en patientforening og en sygdomsbekæmpende forening.
Psoriasisforeningen
Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende. Telefontid man-fredag kl. 10-14
Diabetesforeningen, Hørsholm-Fredensborg
Diabetesforeningens lokalforening i Hørsholm-Fredensborg arbejder for et bedre kendskab til og forståelse for diabetes - både over for kommunernes borgere, politikere og den enkelte diabetiker. Vi afholder i løbet af året en række forskellige arrangementer, primært foredrag og anden oplyse
Hørsholm Senior Idræt
Hørsholm Senior Idræt for dig, som er over 55 år. Dyrk motion og samvær på en sjov måde, ingen er for gammel, så kom og vær med. Begyndere er velkomne (Hørsholm Hallen)
Danske Døves Landsforbund
Kæmper for lige muligheder for døve i Danmark
Nyreforeningen
Nyreforeningen er en dansk patientforening og interesseorganisation, der har til formål at varetage interesserne for nyre- og urinvejssyge, pårørende og donorer.
Ordblinde/Dysleksiforeningen i Danmark
Vores formål er at varetage ordblindes interesser, og vi arbejder for en generel anerkendelse af ordblindhed, og for at udbrede kendskab til vilkår og muligheder for ordblinde.
Osteoporoseforeningen, afd. Nordsjælland
Osteoporoseforeningen arbejder for at forebygge brud som følge af knogleskørhed, således at flest mulige bevarer trivsel og førlighed livet igennem.
UlykkesPatientForeningen og PolioForeningen
UlykkesPatientForeningen og PolioForeningens målgruppe er mennesker med nedsat fysisk funktionsevne, som følge af polio, whiplash, rygmarvsskade eller øvrige trafik- og ulykkesskader.
Sammenslutningen af Unge Med Handicap
Vi er en politisk paraplyorganisation for og af unge med handicap. Vi arbejder for et samfund, hvor funktionsnedsættelser ikke bliver handicap.
« Start Forrige 1 2 Næste Slut »
Powered by Sigsiu.NET