Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 0-9

Ældre

I denne kategori finder du tilbud til ældre som for eksempel motions- og sociale aktiviteter og interesseorganisationer.

Hvis du leder efter besøgstjenester så kig under målgruppen ’Socialt udsatte’. Under målgruppen ’Handicap’ finder du også tilbud om besøgsvenner til ældre. Interkulturelle tilbud til ældre findes under målgruppen ’Flygtninge og indvandrere’.

Aktivitetscentret Sophielund
Berig dit liv – bliv aktiv. Sophielund er et åbent brugerstyret aktivitetscenter, der drives i tæt samarbejde mellem frivillige og ansat personale.
Breelteparken
Omsorgscentret Breelteparken er en selvejende institution beliggende i Hørsholm Kommune.
De Vilde Svaner
De vilde svaner er et tilbud om samvær og fællesskab om deltagelse i kulturelle oplevelser, fritidsliv og andet, som er sjovere, når man har nogen at følges med. Der er åbent hus 1. onsdag hver måned kl. 14-16 på Rungstedvej 1c, 1. hvor interesserede mødes og tilrettelægger arrangementer
Dynamocentret
Dynamocentret yder hjælp til alle aldersgrupper i en akut situation. Kontakt os på telefon 4578 0232, Mandag - fredag fra kl. 9.00 til 11.00. {vimeo}130204802|500|281|0{/vimeo}
Gigtforeningens Nordsjællandskreds
Gigtforeningen tilbyder råd og vejledning i forbindelse med gigtsygdomme og der er mulighed for at bruge os til foredrag om gigt.
Hørsholm Pensionistforening
Foreningen arrangerer ferierejser indenlands og udenlands, løvspringstur, sommertur, høstfest, julefest og bankospil. Vort årskontingent er 125 kr.
Hørsholm Senior Idræt
Hørsholm Senior Idræt for dig, som er over 55 år. Dyrk motion og samvær på en sjov måde, ingen er for gammel, så kom og vær med. Begyndere er velkomne (Hørsholm Hallen)
Hørsholm Senior Rådgivning
Der kan være så mange problemer, der gør én urolig og usikker. Måske almindeligt rod i papirbunkerne. Eller noget med pensionen eller boligen eller et knudret brev, som man ikke forstår. Personligt – fortroligt – gratis
Senior Indkøbs Gruppen
Senior Indkøbs Gruppen er en gruppe frivillige, fortrinsvis pensionister, der en gang om ugen indkøber almindelige dagligvarer i nærmeste butikscenter, evt. går på apoteket. Modtageren skal være visiteret af Hørsholm Kommune.
Danske Handicaporg. Hørsholm
DHH's formål er at arbejde for forbedrede forhold til alle mennesker med handicap i Hørsholm kommune samt at være et samlingsted for kommunens interesse- og handicaporganisationer, idet der i sagens natur er offentlig tilgang til alle vores bestyrelsesmøder!
Røde Kors Hørsholm
Røde Kors har mange aktiviteter i Hørsholm. Besøgstjeneste, Førstehjælpskurser, Genbrugsbutik, Integrationsarbejde. Landsindsamling og Nørklegruppen.
Selvhjælp
Selvhjælp er troen på, at alle mennesker indeholder ressourcer, og at vi ved at hjælpe hinanden kan komme igennem vanskelige livssituationer.
Selmersbo – et aktivt hus
Huset er et samlingssted for frivillige foreninger med et socialt og humanistisk formål samt for kommunens borgere, som ønsker at bruge husets aktiviteter: Bridge, IT-undervisning, fælles frokost om tirsdagen. Nogle kommer for at sludre, læse avis, spille billard etc.
Solsikken
Mødestedet for førtidspensionister mellem 18 og 64 år. Vi laver forskellige aktiviteter, alt efter hvad medlemmerne har lyst til f.eks. decoupage, julekort, lys, udflugter og meget mere. Vi ordner verdenssituationen, drikker kaffe osv.
Ældre Sagen i Hørsholm
Vi arbejder for, at alle voksne – uanset alder – skal have retten til at bestemme over egen tilværelse, have et meningsfuldt liv og mulighed for at deltage aktivt i samfundet.
« Start Forrige 1 2 Næste Slut »
Powered by Sigsiu.NET