Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 0-9

 

Hørsholm Kirke og Sognegaard
Gudstjenester til tider med kirkekaffe, spaghettigudstjeneste, koncerter, sangeftermiddage, eftermiddagsmøder, børnekor, Herrens Mark (frokostklub), mad for mænd og mange andre aktiviteter
Kokkedal Kirke
Ramme for forskellige humanitære og sociale aktiviteter. Bl.a. lektiehjælp for børn og unge, vandregruppe, foredrag, højskoledage, Åben kirkecafe, kor, legestue, koncerter og kirkelige handlinger. Alle er velkomne
Rungsted Sogns Menighedspleje
Rungsted Sogns Menighedspleje er en selvejende institution inden for folkekirkens diakonale arbejde. Menighedsplejen varetager kirkeligt sociale opgaver fortrinsvis over for sognets beboere.
Hørsholm Menighedspleje
Vi er en meget aktiv kirke med en stor interesseret menighed, og vi har altid brug for frivillige til at lave mad, bage kager, lave kaffe eller på anden måde hjælpe i forbindelse med vore arrangementer. Har du lyst til at give en hånd med, så meld dig til frivilliggruppen på kirkekontoret.
Rungsted Kirke
Fredensborg Provsti, Helsingør Stift
Strandvejskirken
Strandvejskirken er et kristent fællesskab blandt mange kristne fællesskaber. Vi stræber hele tiden mod at være den kirke, som Gud havde tiltænkt os at være. Du kan være en del af kirken og du kan være med til at forme fællesskabet ved at deltage i livet i kirken.
Powered by Sigsiu.NET