Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 0-9

 Foreninger som arbejder med Humanitært arbejde

Hørsholm Genbrug
Har du lyst til at arbejde hos os, eller har du spørgsmål vedrørende aflevering af ting, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 49146141. Vi har åbent mandag, onsdag og fredag kl. 13.00-17.30.
Kirkens Korshærs Genbrug
Nærhed Varme Omsorg Butikken sælger tøj til børn, unge, kvinder og mænd Genbrugsbutikkens åbningstider er mandag-fredag fra kl. 11.00 til kl. 17.00 samt 1. lørdag i hver måned kl. 11.00-kl. 14.00.
Røde Kors Hørsholm
Røde Kors har mange aktiviteter i Hørsholm. Besøgstjeneste, Førstehjælpskurser, Genbrugsbutik, Integrationsarbejde. Landsindsamling og Nørklegruppen.
Red Barnet
Vi samarbejder tæt med Red Barnets sekretariat i København, hvor frivillige i organisationen mødes hver anden måned til sparring m.m.
Sct. Georgs Gilderne
Et godt netværk i lokalområdet af engagerede og fornøjelige mennesker.
Ungdommens Røde Kors
Vi skaber optimisme og håb. Selvtillid og glæde. Vi skaber øjeblikke, der forandrer fremtiden for udsatte børn og unge.
UNICEF Hørsholm lokalafdeling
UNICEF Hørsholm Lokalafdeling har til formål at støtte UNICEFs arbejde for børn i den 3. verden. Både i form af salg af UNICEF kort og produkter, men også i form af forskellige (lokale) events, eks. musikarrangementer, kunstudstillinger, restaurantbesøg, vinsmagning og foredragsaftener.
Giv Blod - Bloddonorerne ved Øresund
Vi er en del af den frivillige, humanitære nonprofitorganisation ”Bloddonorerne” som hver dag er med til at sikre, at der er blod nok på hospitalerne i Region Hovedstaden.
Børns voksenvenner
Giv et barn med spinkle familieforhold en ekstra voksen rollemodel.
Powered by Sigsiu.NET