Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 0-9

Samvær- og samtale Cafeér

Aktivitetscentret Sophielund
Berig dit liv – bliv aktiv. Sophielund er et åbent brugerstyret aktivitetscenter, der drives i tæt samarbejde mellem frivillige og ansat personale.
De Vilde Svaner
De vilde svaner er et tilbud om samvær og fællesskab om deltagelse i kulturelle oplevelser, fritidsliv og andet, som er sjovere, når man har nogen at følges med. Der er åbent hus 1. onsdag hver måned kl. 14-16 på Rungstedvej 1c, 1. hvor interesserede mødes og tilrettelægger arrangementer
Rungsted Sogns Menighedspleje
Rungsted Sogns Menighedspleje er en selvejende institution inden for folkekirkens diakonale arbejde. Menighedsplejen varetager kirkeligt sociale opgaver fortrinsvis over for sognets beboere.
Selvhjælp
Selvhjælp er troen på, at alle mennesker indeholder ressourcer, og at vi ved at hjælpe hinanden kan komme igennem vanskelige livssituationer.
Cafe /mødested - for kræftramte, efterladte og pårørende.
Mandage kl. 14-16 på Louiselund afholder Kræftens Bekæmpelse en uformel café, hvor der er mulighed for at møde mennesker i samme situation og frivillige i Kræftens Bekæmpelse for at tale om stort og småt over en kop kaffe/te. Vi glæder os til at se dig.
Grænseforeningen Hørsholm
Grænseforening- for en åben danskhed
Hørsholm Mølle
Studiekredsen Hørsholm Mølle med dets håndværktøjsmuseum varetages under Hørsholm og Omegns håndværkerforening. studiekredsens 16 medlemmer.Der ,med dets møllelaug foretager indsamling/Registrering samt udstilling af modtagende effekter. Studie kredsen er fra 1940 der ugentlig i vinterhalv
Louiselunds Venner
Louiselunds Venner er en gruppe frivillige under Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm, der bidrager til trivsel og glæde blandt beboerne på Louiselund.
Søndagskaffe
Søndagskaffe er et tilbud til enlige ældre over 75år, der gerne vil ud og møde nye mennesker. Som gæst bliver du inviteret hjem til en frivillig vært der åbner sit hjem til et kaffeselskab. Hvor vores frivillige chauffører kører dig til og fra.
Asian Danish Culture Center(ADCC)
ADCC er en forening , der laver angementer og udveksling af viden mellem dansk og asiatisk kultur
Hemingway Club
Hemingway Club er et GRATIS netværk for mænd (60+ år), der søger interessefællesskab gennem mandeaktiviteter.
Hørsholm Biavlerforening
Hørsholm Biavlerforening er en lokal biavlerforening.
Fælles Om Fritiden
Fælles om Fritiden har til formål at styrke inklusion af børn med handicap, diagnoser og kroniske sygdomme i fritidsfællesskaber. Projektet arbejder med muligheder og barrierer for en aktiv fritid hos både børn med og uden handicap, foreninger og forældre til børn med handicap.
« Start Forrige 1 2 3 4 Næste Slut »
Powered by Sigsiu.NET