Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 0-9

Kultur foreninger, grupper og aktiviteter i Hørsholm

Museumsforeningen For Hørsholm & Omegn
Det er Museumsforeningens vision at skabe forståelse for fortidens betydning for nutidens borgere og gøre det muligt for fremtidens borgere at finde deres historiske rødder.
Game Denmark
Mission GAME er en non-profit gadeidrætsorganisation, som siden 2002 har arbejdet for at skabe varige sociale forandringer gennem gadeidræt for børn og unge. GAME etablerer nyskabende faciliteter og uddanner unge til ledere og rollemodeller inden for gadeidræt.
Hørsholm Jazz Kompagni
Hørsholm Jazz-kompagni er en fælles “paraply” for syv jazz-grupper Fælles for grupperne er, at vi er sammensat af musikere med tilsammen mange års virke i forskellige jazz-sammenhænge, men fortsat er amatører, og fortsat elsker at spille jazz.
Hørsholm Folkedanserforening
Foreningens formål er at virke for bevarelse og udbredelse af fortrinsvis danske folkedanse, dansk spillemandsmusik og danske egnsdragter fra det attende og nittende århundrede. Foreningens formål skal formidles gennem undervisning og opvisninger
AOF Nordsjælland
Arbejdernes Oplysningsforbunds (AOF) formål er at udbrede oplysning i samfundet gennem kurser. Telefontid mandag til torsdag fra kl. 10-15
Hørsholm Gymnastikforening
Foreningens formål er at samle gymnastikinteresserede med henblik på at fremme aktiv idrætsudøvelse og derved medvirke til en sund fritidsbeskæftigelse af børn, unge og voksne. Foreningen bygger sit virke på medlemmernes aktive engagement i såvel idrætten som i andre fælles aktiviteter.
LOF
LOF arrangerer kurser, ture og foredrag der giver viden og grundlag for samtale og fællesskab.
Rungsted Sejlklub
Klubbens formål er at varetage, beskytte og fremme medlemmernes mulighed for at dyrke sejlsport og sejlads gennem kapsejladser, arrangementer, uddannelsesforløb samt at arbejde for sejlsportsegnede faciliteter og lokale forhold.
Rungsted Roklub
Klubbens formål er at fremme interessen for roning og være samlingssted for denne sports udøvere.
Rungsted Vandskiklub
Rungsted Kyst Vandski Klub (RKV), blev stiftet i 1962 og er organiseret under “Dansk Vandski Forbund” under ” World Waterski Union” og under ” Danmarks Idræts Forbund”. RKV´s klubhus med tilhørende startbro ligger på Nordmolen i Rungsted Havn. Vandski sæsonen starter ca. i april og
Hørsholm Kommunale Musikskole
Musikskolen tilbyder undervisning i mere end 30 forskellige instrumenter samt i sang og hørelære. Det er Musikskolens formål at udvikle elevernes musikalske evner og gennem aktiv musikudøvelse at fremme elevernes forståelse og oplevelse af musik som almen menneskelig og kunstnerisk udtryksform
Hørsholm Fotoklub
Klubbens formål er at samle personer med foto som hobby, samt at skabe et fællesskab for fremme af denne interesse gennem oplysende og inspirerende virksomhed med sigte på kreativ fotografi.
Hørsholm Kunstforening
Foreningens formål er at arbejde for oplevelse og forståelse af billedkunst.
« Start Forrige 1 2 Næste Slut »
Powered by Sigsiu.NET