Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 0-9

Børn & Unge

I denne kategori finder du tilbud målrettet børn og unge. Her er både tilbud om rådgivning, væresteder og sorggrupper, samt tilbud om ferier og samvær med voksne. I kategorien findes også tilbud til socialt udsatte og psykisk sårbare børn og unge.

Leder du efter tilbud til grønlandske børn, findes de under kategorien ’Grønland’. Kriminalpræventive tilbud til unge flygtninge og indvandrere findes under kategorien ’Flygtninge og Indvandrere’.

ADHD foreningen
ADHD-foreningens 14 lokalafdelinger giver børn, unge og voksne med ADHD - og deres pårørende - mulighed for at være sammen med andre i de samme livsomstændigheder via forskellige aktiviter og arrangementer.
Røde Kors Hørsholm
Røde Kors har mange aktiviteter i Hørsholm. Besøgstjeneste, Førstehjælpskurser, Genbrugsbutik, Integrationsarbejde. Landsindsamling og Nørklegruppen.
Red Barnet
Vi samarbejder tæt med Red Barnets sekretariat i København, hvor frivillige i organisationen mødes hver anden måned til sparring m.m.
Sammenslutningen af Unge Med Handicap
Vi er en politisk paraplyorganisation for og af unge med handicap. Vi arbejder for et samfund, hvor funktionsnedsættelser ikke bliver handicap.
Ungdommens Røde Kors
Vi skaber optimisme og håb. Selvtillid og glæde. Vi skaber øjeblikke, der forandrer fremtiden for udsatte børn og unge.
Skolens Venner
En forening til fremme af samarbejdet mellem de danske skoler og frivillige skolevenner
Fælles Om Fritiden
Fælles om Fritiden har til formål at styrke inklusion af børn med handicap, diagnoser og kroniske sygdomme i fritidsfællesskaber. Projektet arbejder med muligheder og barrierer for en aktiv fritid hos både børn med og uden handicap, foreninger og forældre til børn med handicap.
Game Denmark
Mission GAME er en non-profit gadeidrætsorganisation, som siden 2002 har arbejdet for at skabe varige sociale forandringer gennem gadeidræt for børn og unge. GAME etablerer nyskabende faciliteter og uddanner unge til ledere og rollemodeller inden for gadeidræt.
Hørsholm Gymnastikforening
Foreningens formål er at samle gymnastikinteresserede med henblik på at fremme aktiv idrætsudøvelse og derved medvirke til en sund fritidsbeskæftigelse af børn, unge og voksne. Foreningen bygger sit virke på medlemmernes aktive engagement i såvel idrætten som i andre fælles aktiviteter.
LOF
LOF arrangerer kurser, ture og foredrag der giver viden og grundlag for samtale og fællesskab.
Rungsted Sejlklub
Klubbens formål er at varetage, beskytte og fremme medlemmernes mulighed for at dyrke sejlsport og sejlads gennem kapsejladser, arrangementer, uddannelsesforløb samt at arbejde for sejlsportsegnede faciliteter og lokale forhold.
Rungsted Roklub
Klubbens formål er at fremme interessen for roning og være samlingssted for denne sports udøvere.
Rungsted Vandskiklub
Rungsted Kyst Vandski Klub (RKV), blev stiftet i 1962 og er organiseret under “Dansk Vandski Forbund” under ” World Waterski Union” og under ” Danmarks Idræts Forbund”. RKV´s klubhus med tilhørende startbro ligger på Nordmolen i Rungsted Havn. Vandski sæsonen starter ca. i april og
Rungsted Kajakklub
Klubbens formål er at være ramme for medlemmernes kajakroning. Klubben er baseret på et princip om mangfoldighed i forhold til medlemmer, kajaktyper, uddannelse og aktiviteter. Medlemmerne bidrager aktivt til fællesskabet og det sociale liv i klubben og tager medansvar for egen og andres sikke
Hørsholm Kommunale Musikskole
Musikskolen tilbyder undervisning i mere end 30 forskellige instrumenter samt i sang og hørelære. Det er Musikskolens formål at udvikle elevernes musikalske evner og gennem aktiv musikudøvelse at fremme elevernes forståelse og oplevelse af musik som almen menneskelig og kunstnerisk udtryksform
« Start Forrige 1 2 Næste Slut »
Powered by Sigsiu.NET