Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 0-9

Handicap

I denne kategori finder du tilbud til mennesker med handicap. Kategorien er opdelt i underkategorier, så man kan finde de tilbud, som henvender sig specifikt til ens handicap. Under de forskellige underkategorier findes tilbud som interesseorganisationer, information og oplysning, rådgivning og vejledning, netværk, sociale aktiviteter og besøgsvenner. Under ’Øvrige’ findes tilbud som kan have generel interesse.

Handicapgruppen i Hørsholm
Hørsholm Handicapgruppe er en kreds af borgere i Hørsholm Kommune med interesse for handicappede medborgere
Landsforeningen LEV
LEV er en privat landsdækkende forening for udviklingshæmmede, pårørende og andre interesserede - dannet i 1952
Senior Indkøbs Gruppen
Senior Indkøbs Gruppen er en gruppe frivillige, fortrinsvis pensionister, der en gang om ugen indkøber almindelige dagligvarer i nærmeste butikscenter, evt. går på apoteket. Modtageren skal være visiteret af Hørsholm Kommune.
Danske Handicaporg. Hørsholm
DHH's formål er at arbejde for forbedrede forhold til alle mennesker med handicap i Hørsholm kommune samt at være et samlingsted for kommunens interesse- og handicaporganisationer, idet der i sagens natur er offentlig tilgang til alle vores bestyrelsesmøder!
Fælles Om Fritiden
Fælles om Fritiden har til formål at styrke inklusion af børn med handicap, diagnoser og kroniske sygdomme i fritidsfællesskaber. Projektet arbejder med muligheder og barrierer for en aktiv fritid hos både børn med og uden handicap, foreninger og forældre til børn med handicap.
IAFH, Idrætsforeningen for handicappede i Hørsholm
Klubben hører til i Hørsholm Kommune. Klubben har omkring 30 medlemmer. Klubben blev stiftet i marts 1980. Klubben er drevet af frivillige.
Powered by Sigsiu.NET