Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 0-9
AA - Anonyme Alkoholikere
AA er en selvhjælpsgruppe, der efter misbrug af alkohol deler erfaring, styrke og håb. Anonymt, gratis. Lørdage kl. 9 -10 på Selmersvej 13.
ADHD foreningen
ADHD-foreningens 14 lokalafdelinger giver børn, unge og voksne med ADHD - og deres pårørende - mulighed for at være sammen med andre i de samme livsomstændigheder via forskellige aktiviter og arrangementer.
Adoption & Samfund
Adoption & Samfund er en interesseorganisation for adoptanter og adopterede. Alle med interesse i adoption kan blive medlem af foreningen.
Advokatvagten
Advokatvagten yder mundtlig rådgivning.
Aktivitetscentret Sophielund
Berig dit liv – bliv aktiv. Sophielund er et åbent brugerstyret aktivitetscenter, der drives i tæt samarbejde mellem frivillige og ansat personale.
Al-Anon
AL-Anon er en selvhjælpsgruppe for familie og venner til en alkoholiker. Anonymt og gratis. Grupper oprettes efter behov.
Alzheimerforeningen
Alzheimerforeningen er en medlemsorganisation, der har til formål at sikre bedre vilkår for mennesker med demens og deres pårørende. Vi rådgiver, informerer og støtter forskning i demenssygdomme.
AOF Nordsjælland
Arbejdernes Oplysningsforbunds (AOF) formål er at udbrede oplysning i samfundet gennem kurser. Telefontid mandag til torsdag fra kl. 10-15
Asian Danish Culture Center(ADCC)
ADCC er en forening , der laver angementer og udveksling af viden mellem dansk og asiatisk kultur
Astma-Allergi Forbundet
Astma-Allergi Danmark arbejder for, at alle berørt af astma, allergi og eksem får en bedre hverdag.
Powered by Sigsiu.NET