Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 0-9
AA - Anonyme Alkoholikere
AA er en selvhjælpsgruppe, der efter misbrug af alkohol deler erfaring, styrke og håb. Anonymt, gratis. Lørdage kl. 9 -10 på Selmersvej 13.
ADHD foreningen
ADHD-foreningens 14 lokalafdelinger giver børn, unge og voksne med ADHD - og deres pårørende - mulighed for at være sammen med andre i de samme livsomstændigheder via forskellige aktiviter og arrangementer.
Adoption & Samfund
Adoption & Samfund er en interesseorganisation for adoptanter og adopterede. Alle med interesse i adoption kan blive medlem af foreningen.
Advokatvagten
Advokatvagten yder mundtlig rådgivning.
Aktivitetscentret Sophielund
Berig dit liv – bliv aktiv. Sophielund er et åbent brugerstyret aktivitetscenter, der drives i tæt samarbejde mellem frivillige og ansat personale.
Al-Anon
AL-Anon er en selvhjælpsgruppe for familie og venner til en alkoholiker. Anonymt og gratis. telefonen er åben mandag-fredag 10.00-13.00 og 18.00-21.00
Alzheimerforeningen
Alzheimerforeningen er en medlemsorganisation, der har til formål at sikre bedre vilkår for mennesker med demens og deres pårørende. Vi rådgiver, informerer og støtter forskning i demenssygdomme.
AOF Nordsjælland
Arbejdernes Oplysningsforbunds (AOF) formål er at udbrede oplysning i samfundet gennem kurser. Telefontid mandag til torsdag fra kl. 10-15
Asian Danish Culture Center(ADCC)
ADCC er en forening , der laver angementer og udveksling af viden mellem dansk og asiatisk kultur
Astma-Allergi Danmark
Astma-Allergi Danmark arbejder for, at alle berørt af astma, allergi og eksem får en bedre hverdag.
Powered by Sigsiu.NET