Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 0-9
FOF Folkeligt Oplysningsforbund
FOF Nord arrangerer folkeoplysende kurser, foredrag og udflugter i hele Nordsjælland. Vi dækker 8 kommuner og har en mangfoldig palette af aktiviteter.
Foreningen Danske Døvblinde
FDDB arbejder for bedre forhold for døvblinde / synshørehæmmede. Her på siden kan du finde information om foreningens værdier, politiske program og organisation
Forældreforeningen VI HAR MISTET ET BARN
Forældreforeningen er en landsdækkende forening og formålet med foreningen er bl.a. at formidle kontakt mellem forældre, der har mistet et barn uanset dødsårsag eller alder, samt at oprette selvhjælpsgrupper rundt om i landet, at støtte og vejlede forældre og pårørende.
Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm
Centret er et omdrejningspunkt for det lokale frivillige sociale og sundhedsmæssige arbejde i Hørsholm, og det har til formål at støtte, udvikle og fremme den frivillige sociale indsats for sårbare og socialt udsatte mennesker
Fælles Om Fritiden
Fælles om Fritiden har til formål at styrke inklusion af børn med handicap, diagnoser og kroniske sygdomme i fritidsfællesskaber. Projektet arbejder med muligheder og barrierer for en aktiv fritid hos både børn med og uden handicap, foreninger og forældre til børn med handicap.
Powered by Sigsiu.NET