Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 0-9
Handicapgruppen i Hørsholm
Hørsholm Handicapgruppe er en kreds af borgere i Hørsholm Kommune med interesse for handicappede medborgere
Hemingway Club
Hemingway Club er et GRATIS netværk for mænd (60+ år), der søger interessefællesskab gennem mandeaktiviteter.
Hjernerystelsesforeningen
Hjernerystelsesforeningen er en landsdækkende patientforening, der arbejder på at gøre en positiv forskel for de mange danskere, der oplever akutte eller længerevarende følger af hjernerystelse - også kaldet Post Commotionelt Syndrom (PCS).
Hjernesagen
HjerneSagen (The Danish Stroke Association) er en privat landsdækkende forening for mennesker ramt af blodprop eller blødning i hjernen, deres pårørende og andre interesserede
Hjerneskadeforeningen
Hjerneskadeforeningen er en landsdækkende, uafhængig, brugerstyret interesseorganisation, der arbejder for hjerneskaderamte familier.
Hjerteforeningen Hørsholm
Hjerteforeningen Hørsholms formål er at udbrede kendskabet til Hjerteforeningen, samt behandling og forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme. Dette vil bl.a. ske ved at Hjerteforeningen Hørsholm jævnligt arrangerer hjertecaféer.
Home-Start-Familiekontakt
Home-Start Familiekontakt støtter småbørnsfamilier under pres ved at frivillige besøger dem to timer og ugen og hjælper forældrene praktisk og personligt.
HUI - Hørsholm Usserød Idræt
Hørsholm Usserød Idrætsklub, HUI blev stiftet januar 1962 og er en Hørsholms største idrætsforeninger med godt 1400 medlemmer.
Høreforeningen
Høreforeningen arbejder for at forbedre livsvilkårene for mennesker med nedsat hørelse, tinnitus og menière samt for døvblevne og CI-opererede.
Hørsholm Biavlerforening
Hørsholm Biavlerforening er en lokal biavlerforening.
Hørsholm Atletik & Motion Hjorten
Idrætsforening med aktiviteter indenfor atletik, gang og motionsløb
Hørsholm Badmintonklub
Formål Klubbens formål er at udbrede interessen for og kendskabet til badminton, samt at afholde og deltage i turneringer. Ligesom det sociale fundament styrkes ved sammenkomster i form af festlige og sportslige aktiviteter for alle, også på tværs af aldersgrupperne.
Hørsholm Bridgeklub
Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige spilleaftener for gennem træning og turneringsspil at dygtiggøre medlemmerne og fremme kendskabet til og interessen for bridge.
« Start Forrige 1 2 3 Næste Slut »
Powered by Sigsiu.NET