Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Æ Ø Å 0-9
Sammenslutningen af Unge Med Handicap
Vi er en politisk paraplyorganisation for og af unge med handicap. Vi arbejder for et samfund, hvor funktionsnedsættelser ikke bliver handicap.
Scleroseforeningen
Vores hovedformål er at støtte de omkring 12.500 danskere med sclerose og lette vilkårene for de, der har sygdommen inde på livet. Arbejdet bygger på værdierne åbenhed, samspil, kvalitet, handling og håb.
Sct. Georgs Gilderne
Et godt netværk i lokalområdet af engagerede og fornøjelige mennesker.
Selmersbo – et aktivt hus
Huset er et samlingssted for frivillige foreninger med et socialt og humanistisk formål samt for kommunens borgere, som ønsker at bruge husets aktiviteter: Bridge, IT-undervisning, fælles frokost om tirsdagen. Nogle kommer for at sludre, læse avis, spille billard etc.
Selvhjælp
Selvhjælp er troen på, at alle mennesker indeholder ressourcer, og at vi ved at hjælpe hinanden kan komme igennem vanskelige livssituationer.
Senior Indkøbs Gruppen
Senior Indkøbs Gruppen er en gruppe frivillige, fortrinsvis pensionister, der en gang om ugen indkøber almindelige dagligvarer i nærmeste butikscenter, evt. går på apoteket. Modtageren skal være visiteret af Hørsholm Kommune.
Shin Go Ryu Karate Hørsholm
Shin-Go-Ryu karate er en af Nordsjællands ældste karateklubber med over 100 medlemmer i alle aldre. Hos os kan du træne en moderne form for karate, hvor traditionel japansk karatetræning går hånd i hånd med moderne og seriøs kampsportstræning, hvor alle kan være med, dog ikke uden at gi
SIND Fredensborg og Hørsholm
SIND Fredensborg og Hørsholm lokalafdeling arbejder for at skabe forståelse og tolerance for sindslidende og deres pårørende. SIND arbejder for trivsel, forebyggelse og helbredelse.
Skolens Venner
En forening til fremme af samarbejdet mellem de danske skoler og frivillige skolevenner
Solsikken
Mødestedet for førtidspensionister mellem 18 og 64 år. Vi laver forskellige aktiviteter, alt efter hvad medlemmerne har lyst til f.eks. decoupage, julekort, lys, udflugter og meget mere. Vi ordner verdenssituationen, drikker kaffe osv.
Spastikerforeningen
Spastikerforeningens overordnede formål er at forbedre forholdene og livskvaliteten for de cirka 10.000 mennesker i Danmark, der lever med spastiske lammelser.
Stammeforeningen i Danmark (FSD)
Stammeforeningens medlemmer består af personer der stammer, forældre til barn, der stammer, fagfolk samt personer, der vil være med til at skabe gode rammer for personer der stammer.
Stomiforeningen COPA
Stomiforeningen COPA er den danske stomiforening. Vi varetager interesser for stomi- og reservoiropererede samt personer med sygdomme, der kan føre til anlæggelse af stomi/reservoir.
Strandvejskirken
Strandvejskirken er et kristent fællesskab blandt mange kristne fællesskaber. Vi stræber hele tiden mod at være den kirke, som Gud havde tiltænkt os at være. Du kan være en del af kirken og du kan være med til at forme fællesskabet ved at deltage i livet i kirken.
Søndagskaffe
Søndagskaffe er et tilbud til enlige ældre over 75år, der gerne vil ud og møde nye mennesker. Som gæst bliver du inviteret hjem til en frivillig vært der åbner sit hjem til et kaffeselskab. Hvor vores frivillige chauffører kører dig til og fra.
Powered by Sigsiu.NET