Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Skovtur

IMG 5558

Aldrig for gammel til at nyde en skovtur

35 af kommunens ældre på udflugt i Nordsjælland

Igen i år gennemførte Hørsholm Frivilligcenter en sommerudflugt for nogle af kommunens ældre, som ikke har mulighed for at deltage i hvad der ellers arrangeres af udflugter. Kommunen giver en særlig bevilling til arrangementet, hvor rollatorer og kørestole ikke er nogen hindring. Deltagelse tilbydes til de ældre som Frivilligcentret har kontakt med gennem de faste arrangementer Blå Time, Søndagskaffe og Herrehjørnet.

En speciel bus samlede torsdag den 22. august 2019 35 glade og forventningsfulde deltagere op ved Sophielund, Kokkedal Kirke og Selmersbo. Med 10 frivillige hjælpere og bagagerummet pakket med de uundværlige hjælpemidler kørte bussen derefter en rundtur gennem det skønne Nordsjælland. Alle var enige om, at Nordsjælland netop denne dag viste sig fra sin allersmukkeste side.

Frokosten, bestående af tre retter lækker mad, blev indtaget på Regatta Pavillonen i Bagsværd til tonerne af dejlig jazzmusik. Og så var det tid til endnu en tur med bussen gennem det smukke landskab hjem til Hørsholm. Stor ros fra alle deltagerne til kommunen og Frivilligcentret, som havde givet den dejligste dag, man kunne ønske sig.

På vegne af deltagerne

Tina Holkmann Gerling

 

30. august 2019