Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tilbud til vores medlemsforeninger

Som medlemsforeninge, kan I bruge vores kopimaskine, låne af lokaler, få hjælp til hvervning af frivillige, til PR og til synliggørelse, og I kan deltage i kurser, netværk og meget andet.
Ring til os på telefon 29 26 20 40 eller skriv en mail til os, hvis du vil høre mere.

Konsulentbistand og sparring på fx fundraising og rekruttering, kurser og lån af lokaler, er blot nogle af tilbudene til de frivillige i vores medlemsforeninger. En af vores vigtigste opgaver er nemlig at gøre foreningernes og de frivilliges arbejde lidt nemmere. Vi synliggør det frivillige sociale arbejde i kommunen – for at sikre politisk opbakning og engagere flere mennesker i det arbejde, som I udfører. 

Frivilligcentret er et samlingssted for det frivillige sociale og sundhedsmæssige arbejde i kommunen. Vi arbejder for netværk mellem de sociale foreninger og for at medvirke til nytænkning og udvikling af nye muligheder på det frivillige sociale område.

Blandt vores tilbud til medlemmer er:

 • Konsulentbistand
 • Hjælp til PR og synliggørelse
 • Hvervning af frivillige

  Som medlemsforening kan I booke vores lokaler og skrive arrangementer i foreningskalenderen på vores hjemmesiden.
  Skriv en mail til os, hvis du mangler brugernavn og kode.

 • Kurser
 • Netværksarrangementer: Frivilligt Lederforum og Netværk for Frivilligt Socialt Arbejde.
 • Lån af lokaler
 • Kopiering

Vil du høre mere eller har du andre ønsker, er du velkommen til at kontakte os på telefon 29 26 20 40 eller sende os en e-mail på mail@frivillighorsholm.dk.

Et medlemskab koster 200 kr i årligt kontingent

 

Privat medlem

Ønsker du som privatperson at støtte op om vores Frivilligcenter, kan du blive privat medlem. Kontakt os på 29 26 20 40 eller send os en e-mail på mail@frivillighorsholm.dk.

Et årligt kontingent koster 50 kr.

Opdateret august 2019