Nyheder

Genåbning af foreningslivet.

Så blev det vores tur. Efter d. 21. maj må resten af foreningslivet genåbne. Det gælder også Frivilligcenter og Selvhjælp Hørsholm. Det betyder at vi efter pinse igen er at finde på kontoret og lokalerne igen kan bookes til foreningsaktiviteter. Pandemien er jo ikke ovre så der vil fortsat være nogle retningslinjer som skal overholdes.

Retningslinjer for genåbning pr. 21. maj 2021:

  • Resterende idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter åbner med krav om coronapas. Genåbningen omfatter lokaler, hvor der udøves idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter, herunder foreningslokaler samt kultur-, medborger- og aktivitetshuse.
  • Der genåbnes for sangaktiviteter i foreningsliv.
  • Det indendørs forsamlingsforbud hæves til 50 personer, og det udendørs forsamlingsforbud hæves til 100 personer.

Kontrollen med coronapas lempes, så der indføres mulighed for, at kontrollen i regi af frivillige foreninger og på biblioteker kan udføres ved én daglig stikprøvekontrol af alle tilstedeværende personer, der er undergivet krav om coronapas.

Hvis I er i tvivl om hvad der gælder for jeres forening eller har spørgsmål, så kontakt os endelig. Vi hjælper gerne.

Generalforsamling i Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm er udsat til mandag d. 7 juni 2021.

Udsættelser sker for at imødekomme Covid-19 restriktioner.  Se dagsordenen her.

Bemærk at tilmelding er nødvendig. generalforsamlingen afsluttes med et oplæg fra Centerchef Julie Appelt Honoré, Center for for Politik, Hørsholm Kommune

National Demensuge i uge 19 2021 i Hørsholm

At komme ud i frisk luft, omgivet af grønt løv, aktiverer og stimulerer. Fysisk aktivitet giver ro i krop og sind, humøret får et løft. Dit nærvær i nuet øges. At mærke sine sanser er godt for alle mennesker særligt mennesker med en sygdom som fx demens. Lys, lyde og dufte styrker hukommelse og koncentration. I den nationale demens-uge, fra den 10.-12. maj, kan du møde engagerede frivillige og professionelle, der repræsenterer de aktiviteter og fællesskaber. Alle 3 dage er der kaffe og god stemning med plads til samtaler i skovens dybe, stille ro.

Find Programmet her.

HAR DU HAFT COVID-19?

Vi vil gerne oprette  et  telefonisk netværk for borgere i Hørsholm der er eller har været ramt af COVID-19.

Rammes man af COVID-19 eller skal leve i isolation i en periode, opstår der usikkerhed og rigtig mange spørgsmål melder sig. Den bedste hjælp i den situation kommer selvfølgelig fra en der selv har været igennem et forløb med COVID-19.

Vi vil derfor gerne i kontakt  med Hørsholm borgere som har haft COVID-19 og som har lyst til telefonisk, at videregive erfaring og rådgivning til en som enten er syg eller i isolation.

Er du interesseret så er du velkommen til at sende os en mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe på tlf 29262024. 

 NY FORSKNING 

Belyser hvordan vi kan beskytte vores psykiske og fysiske helbred i takt med at vi bliver ældre.

 http://abcmentalsundhed.dk/nyheder/saadan-kan-vi-beskytte-vores-psykiske-og-fysiske-helbred-i-takt-med-at-vi-bliver-aeldre/?_cldee=bWFpbEBmcml2aWxsaWdob3JzaG9sbS5kaw%3d%3d&recipientid=contact-c69aecb69cffe81180f4000d3a20d5ec-fc5bdfaf945b4b6380a8b47333fa4974&esid=aa0dec09-9a34-eb11-8105-000d3a20d5ec

 

  

 

 

 

Tidligere udsendte nyhedsbreve

Tilmeld dig her for at få nyt fra os

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Rungstedvej 1C, 1. th., 2970 Hørsholm
Tlf.: 29 26 20 40. Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på facebook: www.facebook.dk/frivillighorsholm