Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nyheder

Velkommen

Velkommen

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm er samlingssted for det frivillige arbejde i Hørsholm.Vi...

Vi søger projektfrivillige til kontoret.

Vi søger projektfrivillige til kontoret.

Kunne du tænke dig at arbejde med projektudvikling på frivillig basis. I Frivilligcenter &...

Juleaften i hyggeligt fællesskab – vil du være med?

Juleaften i hyggeligt fællesskab – vil du være med?

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm og Hørsholm Menighedsråd arbejder sammen om at arrangere...

Skovtur

Skovtur

Aldrig for gammel til at nyde en skovtur 35 af kommunens ældre på udflugt i Nordsjælland Igen...

MUPO Koret hvad nu?

MUPO Koret hvad nu?

MUPO er her stadig ! Fredag d. 23. august optrådte MUPO koret ved Rungsted Havne Fest til stor...

 • Velkommen

  Velkommen

 • Ny Frivillig til samværsgruppe i Ådalsparken

  Ny Frivillig til samværsgruppe i Ådalsparken

 • Vi søger projektfrivillige til kontoret.

  Vi søger projektfrivillige til kontoret.

 • Juleaften i hyggeligt fællesskab – vil du være med?

  Juleaften i hyggeligt fællesskab – vil du være med?

 • Skovtur

  Skovtur

 • MUPO Koret hvad nu?

  MUPO Koret hvad nu?

Lars Bjørck Olsen ny formand i Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm


larsformand presse 

På det konstituerende møde tirsdag d. 14. maj 2019 i bestyrelsen for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm blev den 65 årige Lars Bjørck Olsen valgt som ny formand.

Lars trådte ind i bestyrelsen ved generalforsamlingen i 2018 og har i det forgang ende år skaffet sig et godt indblik i den opgave han overtager. Det frivillige foreningsliv er ikke ukendt for Lars. Han har tidligere været formand for Ældre Sagen i Hørsholm. I 2018 var han en af initiativtagerne bag Veteran Caféen som er et samlingssted i Hørsholm for Veteraner og tidligere udsendte.

Ud over en formandspost i bestyrelsen for Grundejerforeningen Ved Stampedammen har Lars også en interesse for det politiske. Han er medlem af Seniorrådet i Hørsholm Kommune og han sidder i Ældreudvalget som repræsentant for Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm. Her har han med frivillighedens briller på arbejdet engageret for en ny ældrepolitik. Lars har også været frivillig i Røde Kors, både som besøgsven og igangsætter af ”Projekt Værket” i Hørsholm.

Den politiske interesse førte i 2017 til, at Lars Bjørk Olens var kandidat ved kommunalvalget i Hørsholm. Det var netop opstillingen til kommunalvalget som var årsag til at Lars overgav formandsposten i Ældre Sagen.

Ud over sine erfaringer fra den frivillige verden og sit politiske arbejde har Lars en god portion ledelseserfaring med sig fra sin erhvervskarriere. Han er uddannet fra Hærens Officersskole i årene 1975-1979 og har efterfølgende arbejdet som officer i Hæren, hvilket bl.a. indebar flere udsendelser. Fra år 2006 til år 2014 arbejdede han som chefkonsulent i Statens og Kommunernes Indkøbsservice, hvorefter han gik på pension.

I Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm byder man med stor tilfredshed Lars Bjørck Olsen hjertelig velkommen på formandsposten. Lars overtager posten efter Helen Winkelmann. Helen forlader bestyrelsen efter 5 år som menigt medlem og 5 år som formand. Frivilligcentrets vedtægter forhindrer, at et bestyrelsesmedlem kan genvælges mere end fire gange.