Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Netværk og Selvhjælpsgrupper

En netværksgruppe eller selvhjælpsgruppe består af en gruppe mennesker, der mødes for at tale om et fælles problem, interesse el. situation.

Møderne giver bl.a, udvikling, inspiration, handlekraft, genkendelse, virkelighedstjek, livsmod og livsglæde. Hvilket giver ny energi, andre vinkler og erfaringer, der fører til berigelse, nyt netværk og fællesskaber samt ny viden og nye færdigheder.

 

Forskellige typer af selvhjælpsgrupper:

• Problemløsningsgrupper

• Samvær- og aktivitetsgrupper

• Netværksgrupper

Fælles handling - ikke behandling. Selvhjælpsgrupper er for personer, der er parate til at få ny inspiration og ønsker at udvikle sig. Du skal derfor være indstillet på at være aktiv deltagende og have lyst til at åbne dig, lytte og forholde dig til andre mennesker.

Vores tilbud er ikke terapi, men et forum, der sætter gang i udveksling af erfaringer og tanker.

Deltagerne i grupperne har alle tavshedspligt!

 

Hvor og hvordan starter jeg som deltager?

Kontakt os og fortæl os om din interesse og/el. behov for at komme i en gruppe. Når vi har samlet et antal mennesker, typisk 4 til 6, omkring den samme problematik eller udfordring, starter vi gruppen op.

Inden da har du mulighed for en individuel samtale med enten selvhjælpskoordinatoren eller en frivillig igangsætter.

Du er velkommen til at kontakte Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm via mail mail@frivillighorsholm.dk eller telefon 29 26 20 40Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.