Companies starting with H

Handicapgruppen i Hørsholm

Hørsholm Handicapgruppe er en kreds af borgere i Hørsholm Kommune med interesse for handicappede medborgere

Hemingway Club

Hemingway Club er et GRATIS netværk for mænd (60+ år), der søger interessefællesskab gennem mandeaktiviteter.

Hjernerystelsesforeningen

Hjernerystelsesforeningen er en landsdækkende patientforening, der arbejder på at gøre en positiv forskel for de mange danskere, der oplever akutte eller længerevarende følger af hjernerystelse - også kaldet Post Commotionelt Syndrom (PCS).

Hjernesagen

HjerneSagen (The Danish Stroke Association) er en privat landsdækkende forening for mennesker ramt af blodprop eller blødning i hjernen, deres pårørende og andre interesserede

Hjerneskadeforeningen

Hjerneskadeforeningen er en landsdækkende, uafhængig, brugerstyret interesseorganisation, der arbejder for hjerneskaderamte familier.

Hjerteforeningen Hørsholm

Hjerteforeningen Hørsholms formål er at udbrede kendskabet til Hjerteforeningen, samt behandling og forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme. Dette vil bl.a. ske ved at Hjerteforeningen Hørsholm jævnligt arrangerer hjertecaféer.

Home-Start-Familiekontakt

Home-Start Familiekontakt støtter småbørnsfamilier under pres ved at frivillige besøger dem to timer og ugen og hjælper forældrene praktisk og personligt.

HUI - Hørsholm Usserød Idræt

Hørsholm Usserød Idrætsklub, HUI blev stiftet januar 1962 og er en Hørsholms største idrætsforeninger med godt 1400 medlemmer.

Høreforeningen

Høreforeningen arbejder for at forbedre livsvilkårene for mennesker med nedsat hørelse, tinnitus og menière samt for døvblevne og CI-opererede.

Hørsholm Biavlerforening

Hørsholm Biavlerforening er en lokal biavlerforening.

Hørsholm Atletik & Motion Hjorten

Idrætsforening med aktiviteter indenfor atletik, gang og motionsløb

Hørsholm Badmintonklub

Formål Klubbens formål er at udbrede interessen for og kendskabet til badminton, samt at afholde og deltage i turneringer. Ligesom det sociale fundament styrkes ved sammenkomster i form af festlige og sportslige aktiviteter for alle, også på tværs af aldersgrupperne.

Hørsholm Bridgeklub

Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige spilleaftener for gennem træning og turneringsspil at dygtiggøre medlemmerne og fremme kendskabet til og interessen for bridge.

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Rungstedvej 1C, 1. th., 2970 Hørsholm
Tlf.: 29 26 20 40. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på facebook: www.facebook.dk/frivillighorsholm