Et liv som ordblind

Address

  • ,

Contact

  • 23 72 02 31
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

    Hvad vil det sige, at være ordblind? Ikke andet end, at have svært ved, at læse og stave. Ordblindhed betyder ikke, at man er dum eller doven! Ordblinde har mange andre positive egenskaber. Derfor er det også tid til at ændre vores syn på ordblindhed, og det skal denne hjemmeside være med til.På Et liv som ordblind kan du finde en masse viden og historier om ordblindhed. Hvordan er det, at være ordblind i folkeskolen, og hvad kan man gøre. At tage en uddannelse som ordblind, som mange gør. Hvad gør man når man søger job som ordblind. Alt sammen blandet med historie fra ordblinde selv, om deres oplevelser og andre kendte ordblinde.

    Ud over disse emner, kan du på bloggen også finde over 200 mindre artikler om hvad der sker på ordblindeområdet. Du kan læse om den nye ordblindetest og hvor du kan få gratis ordblindeundervisning. Mulighederne er mange, under “Ordblind” i menuen finde du alle de længere artikler om de forskellige emner.

    Et liv som ordblind er lavet af ordblinde til ordblinde. Jeg er selv ordblind, og prøvet, at miste troen på fremtiden, men også fundet min vej tilbage. Det er noget af det hjemmesiden omhandler og jeg holde positive foredrag: livet med ordblindhed, udfordringerne og hjælpemidlerne. De samme hjælpemidler og strategier der har gjort, at jeg har en uddannelse i dag.

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Rungstedvej 1C, 1. th., 2970 Hørsholm
Tlf.: 29 26 20 40. Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på facebook: www.facebook.dk/frivillighorsholm