Foreningen Danske Døvblinde

Address

  • Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup

Contact

  • 36 75 20 96
  • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

    Foreningen Danske DøvBlinde blev stiftet 27. juni 1987 og er en interesseorganisation af og for døvblinde. Den daglige ledelse varetages derfor også af døvblinde, som tilrettelægger og gennemfører en lang række aktiviteter af social og kulturel art.
    I løbet af de snart 25 år, foreningen har været på banen har vi gennemført en lang række projekter til gavn for døvblinde. Blandt andet har vi medvirket til, at der tilbydes udstyr og support af IT- og tele-udstyr for døvblinde brugere, støttet oprettelsen af lokale ERFA-grupper, hvor døvblinde mødes og udveksler erfaringer, uddannet et informatørkorps til at informere offentligheden om døvblindhed og uddannet vores egne FDDB-rådgivere, der tilbyder hjemmebesøg med råd og vejledning til nye medlemmer.
    Samtidig fremmes døvblindes kontaktmuligheder igennem fælles arrangementer, kurser samt blad- og informationsvirksomhed. FDDB har siden begyndelsen arbejdet for at skabe bedre vilkår for døvblinde i Danmark og har gennem sit arbejde skabt mange kontakter til relevante myndigheder og andre organisationer.

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Rungstedvej 1C, 1. th., 2970 Hørsholm
Tlf.: 29 26 20 40. Mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på facebook: www.facebook.dk/frivillighorsholm