Hørsholm Bridgeklub

Contact

 • Palle Krantz, formand
 • 2325 4533
 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  Klubbens formål er at samle bridgeinteresserede til regelmæssige spilleaftener for gennem træning og turneringsspil at dygtiggøre medlemmerne og fremme kendskabet til og interessen for bridge.

  Klubben er medlem af Danmarks Bridgeforbund og dermed distrikt Nordsjælland og er som sådan underlagt såvel forbundets som distriktets vedtægter og reglementer. Som aktivt medlem kan optages enhver, der er godkendt af bestyrelsen.

   Klubbens Historie

   I 1945, da krigen var forbi, ønskede mange mennesker igen at gå ud om aftenen og samles med andre under selskabelige former - også i Hørsholm. Her tog overretssagfører Eich i april 1946 initiativ til at stifte Hørsholm Bridgeklub med ca. 20 medlemmer og et varierende antal gæster.

  I de første 23 år holdt klubben til på Hørsholm Hotel og flyttede derefter til Hørsholmhallen for en periode på 8 år. Derpå flakkede klubben lidt rundt, indtil de nuværende spillelokaler i Breelteparken blev fundet i 1985. Her har klubben følt sig godt tilpas i de særdeles hyggelige lokaler.

  Der er i dag 40 aktive medlemmer, der samles hver tirsdag aften for "under selskabelige former" at spille bridge. Mange har været med i adskillige år, dog ingen fra starten.

  Klubben er tilsluttet forbundets Mesterpointordning efter de gældende regler og medlemmerne modtager forbundets medlemsblad: Dansk Bridge

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Rungstedvej 1C, 1. th., 2970 Hørsholm
Tlf.: 29 26 20 40. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på facebook: www.facebook.dk/frivillighorsholm