Psoriasisforeningen

Address

 • Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup

Contact

 • 36755400

  Vi arbejder for at udbrede kendskabet til psoriasis og psoriasisgigt samt at støtte og forbedre forholdene for de mere end 165.000 danske psoriasispatienter og deres pårørende.

  Følelsen af at stå alene med sin sygdom, og at ens omverden ikke er i stand til at hjælpe én videre, er desværre temmelig udbredt, når en familie rammes af psoriasis.

  Danmarks Psoriasis Forening er en uafhængig og humanitær forening, der står parat til at hjælpe dig og din familie, der har fået psoriasis tæt ind på livet.

  Leve bedst muligt med psoriasisVi ser det som vores fornemste opgave at hjælpe vores 5.000 medlemmer og deres familier til at leve bedst muligt med sygdommen.

  Vi vil blandt andet:

  - Være med med til at skabe kontakter og netværk mellem psoriatikere,  fordi ligesindende kan høste uvurderlige tips og råd af hinanden og  hjælpe hinanden med at håndtere en hverdag med psoriasis eller  psoriasisgigt.
  - Holde vores medlemmer ajour om den aktuelle debat, de nyeste  behandlinger, den nyeste forskning samt de politiske og sundhedsfaglige  tiltag, der kan få betydning for vores medlemmer.
  - Være medlemmernes talerør over for læger, myndigheder, medier,  arbejdsmarked og offentlighed. At være til stede, hvor beslutningerne  tages.
  - Løbende oplyse danskerne om psoriasis, arbejde for at nedbryde fordomme  og dermed fremme offentlighedens accept af psoriasis og psoriasisgigt.

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Rungstedvej 1C, 1. th., 2970 Hørsholm
Tlf.: 29 26 20 40. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på facebook: www.facebook.dk/frivillighorsholm