Strandvejskirken

Address

 • Humlebæk Strandvej 54, 3050 Humlebæk

Contact

 • Tomas Lindholm, Præst
 • 4916 1717
 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

  Strandvejskirken er et mødested for mennesker med vidt forskellig baggrund. Vi drøfter troen på Gud og lærer af hinanden, vi nyder vores liv med hinanden livet med Gud og det mennesker vi er sammen med i daglige, om det er familie venner eller kollegaer.Om du er single eller gift, med eller uden børn, ung eller ga mmel, studerende, pædagog eller forretningsmand, gammeldansker eller nydansker, vil vi meget gerne byde dig indenfor i Strandvejskirken.

  KREA CAFE

  Midt i ugen – midt i livet hver onsdag kl 13.30-16.00

  Onsdag er Strandvejskirkens kreative aktivitetsdag med håndarbejder, strik,  broderi, papirklip og den gode samtale. Vi strikker også til børn i en flygtningelejr i Thailand.

  Alle er velkomne uanset alder og kreativt engagement.

  CAFE 50 +

  Den sidste fredag i måneden er der åbent i Cafe 50 +.
  Cafe 50 + har eksisteret de sidste 15 år. Med et arrangement en gang om måneden er det gennem årene blevet til mange gode eftermiddage med livsfortællinger, foredrag og sangarrangementer.
  Vi mødes kl. 15.00 i cafeen i Strandvejskirken med mulighed for at få en lille snak om livets mangfoldigheder over en kop kaffe med hjemmebagt brød. Efter en god halv timestid  lytter vi til dagens foredrag. Vi slutter mellem kl. 16.45 og 17.00. 
  Alle er velkomne. Tag gerne naboen med og kig indenfor.

  Se også hjemmesiden.

Kategori

Kirkerne - Samvær

Frivilligcenter & Selvhjælp Hørsholm

Rungstedvej 1C, 1. th., 2970 Hørsholm
Tlf.: 29 26 20 40. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Følg os på facebook: www.facebook.dk/frivillighorsholm